Egy picit rólunk...

Cégünk 1974 óta van jelen, mint kizárólag hazai tőke hátterű családias fém tömegcikk gyártó. Termékeink a hazai és külföldi piacokon egyaránt megtalálhatóak. A vállalkozásunk kezdetekben csak 4-5 alkalmazottat foglalkoztatott, de 1995-ben amikor Kft.-vé nőttük ki magunkat már 25 főt számlált, amit jelenleg is tartunk. A cégalapító Furtenbacher Antal mellé csatlakozott két fia 2014-ben, ifj. Furtenbacher Antal gazdasági- és Furtenbacher Márton műszaki végzettséggel.  
 
A szerkezeti acél, alumínium és rozsdamentes acél fémmegmunkálás területén nagy műszaki tapasztalattal rendelkezünk: vitorlás- és motoros hajók alkatrészeinek, vereteinek gyártásával kezdtünk. Mostanra különféle ipari terméket gyártunk, többek között: műszerdobozok, rozsdamentes és acél tömegcikk, fürdőszobai felszerelések, zsanérok, menetes drótfeszítők (spannerok), épületkorlátok, hadiiparban használt alkatrészek, daru- erdészgép alkatrészek, iparművészeti alkotások kis és nagy sorozatban.
A projektjeink során a szerszámtervezést, a szerszámgyártást, az alapanyagbeszezést, a termékkészítést, és a  termékkikészítést is vállaljuk.  A fém termékek megmunkálása során foglalkozunk sajtolással (présmunka), a forgácsolással (esztergálás, marás), vízsugaras vágással, lemez darabolással, élhajlítással,  cső-rúd hajlítással, hegesztéssel (AWI / AFI), valamint kikészítéssel (polírozás-csiszolás-koptatás). Cégünk a bérmunkák mellett saját fejlesztésű, forgalmazású termékekkel is rendelkezik – ilyenek a rozsdamentes acélból készült fürdőszobai kiegészítők (fogasok, törölközőtartó, wc papírtartók, zuhanyfolyókák, lefolyók, illetve ipari felhasználás számára készített zsanérok, zongorazsanérok, békazárak). Számunkra fontos a fejlődés, így folyamatosan megújuló és bővülő gépparkkal igyekszünk kiszolgálni ügyfeleinket, de a hagyományos „régimódi” elveket sem vetjük meg és használjuk azokat.

Minősítések

Készült fürdőszobai kiegészítő Az EMT Zrt. által kibocsátott MSZ EN ISO 9001:2009 szabvánnyal rendelkezünk.

Nyitott pozícióink

Lakatos 
A munkavégzés helyeBp. 18. kerület
Munkába állás kezdeteAzonnal
Szükséges nyelvtudásmagyar

Keresünk dolgozni szerető lakatos munkatársat XVIII. kerületi, családias műhelyünkbe. Munkarend: 7- 15:30. Túlóra lehetőség van.

Elvárások: Awi / Afi hegesztőgép kezelése, lemezmegmunkáló gépek kezelésében szerzett jártasság

Forgácsoló 
A munkavégzés helyeBp. 18. kerület
Munkába állás kezdeteAzonnal
Szükséges nyelvtudásmagyar

Keresünk dolgozni szerető forgácsoló munkatársat XVIII. kerületi, családias műhelyünkbe. Munkarend: 7- 15:30. Túlóra lehetőség van.

Pozíciók: Marógép kezelő, Esztergagép kezelő

Elvárások: Maró vagy esztergagépen szerzett tapasztalat min. 2-3 év. Önálló munkavégzés.

Présgép kezelő 
A munkavégzés helyeBp. 18. kerület
Munkába állás kezdeteAzonnal
Szükséges nyelvtudásmagyar

Keressük dolgozni szerető présgép kezelő munkatársat XVIII. kerületi, családias műhelyünkbe. Munkarend: 7- 15:30. Túlóra lehetőség van.

Pozíciók: Présgép kezelő

Elvárások: Présgépre szerszám felfogás önállóan és beállítás, présmunkákban szerzett jártasság min. 2-3 év